لیست اختراعات رضا غروی
كيت رپيد كشت فرآيندي كه در آزمايشگاه براي هر مريض وقتي معادل 2 دقيقه را به خود اختصاص ميدهد به 4 ثانيه كاهش ميدهد. هم اكنون در آزمايشگاه براي انجام آزمايش ميكروب شناسي از پليت به صورت جداگانه لوپ به صورت جداگانه و شعله به صورت جداگانه استفاده ميشود كه در اين فرآيند زمان زيادي صرف ميشود در روش جديد با سرعت بيشتر و دقت بيشتر در 4 ثانيه نمونه آزمايشگاهي كشت داده ميشود .
اين اختراع در راستاي كاهش مصرف آب در واحدهاي احيا مستقيم آهن، و به طور همزمان حذف گازهاي قابل احتراق حل شده در آب، به منظور كاهش ريسك انفجار در مخازن سربسته زير برج خنك كن انجام شده است. با استفاده از اين روش مصرف آب واحد احياي مستقيم بسته به موقعيت جغرافيايي در اقليم ايران بين 30 تا 90 درصد قابل كاهش است.
دستگاه نمايشگر ديجيتال غلظت اجزا زيستي كه تهيه و ساخت آن در اين گزارش توصيف مي گردد، از لحاظ عملكرد و امكانات تعبيه شده در آن داراي مزاياي مهمي نسبت به دستگاه هاي مشابه خارجي مي باشد. علاود بر آن اين دستگاه با اين امكانات و وظايف تا به امروز در كشور ما ساخته نشده است. از جمله مشكلات موجود در دستگاه هاي اندازه گيري غئظت اجزاء زيستي مختلف موجود در بازار به عنوان مثال، دستگاه اندازه گيري غلظت قند خون( اين است كه اين دستگاه ها به گونه اي طراحي مي شوند كه تنها با يك نوع خاص از نوار زيست حسگر كه همان كمپاني آن را توليد مي كند كار كنند تا به اين صورت مشتري مجبور باشد همواره نوارهاي مورد نياز خود را از همان كمباني خريداري كند. محدوديت ديگر اين است كه با توجه به اينكه فاكتورهاي مختلف دخيل در طراحي اين دستگاه ها ثابت و غيرقابل تغيير مي باشند، اين دستگاه ها تنها قادر به نمايش غلظت يك جز، زيستي خاص و تنها با يك تنظيمات مشخص مي باشند. به عنوان مثال دستگاهي كه براثر اندازه گيري غلظت قند خون ساخته مي شود، قادر به كار با نوارهاي زيست حسگر اوره نبوده و نمي تواند غلظت اوره خون را به ما نشان دهد. بنابراين با در نظر گر فتن مشكلات و محدوديت هاي اين دستگاه هاي خارجي كه امروزه در بازار ايران بطور گسترده به فروش مي روند، دستگاه نمايشگر ديجيتالي طراحي و ساخته شد كه داراي قابليت تغيير فاكتورهاي اساسي مختلف از جمله ولتاژ دو سر نوار و زمان نهفتگي بوده و همچنين مي تواند با انواع نوارهاي زيست حسگر موجود در بازار كاليبره شود و در نتيجه مصرف كنندگان ايران مجبور به خريد از يك كمپاني خارجي بطور انحصاري نخواهند بود و در صورت تمايل مي توانند نوع نوار زيست حسگر مورد استفاده خود را تغيير دهند.
اين اختراع مرتبط با فرايند توليد اكسو الكل ها است كه به صورت يكپارچه از گاز طبيعي توليد مي شوند. توليد اكسو الكل ها به هيدروژن خالص براي هيدروژناسيون آلدئيدها، گاز سنتز براي هيدروفرميلاسيون الفين و بخار كافي براي مبدل هاي حرارتي نياز دارد. بديهي است تامين اين اقلام با لحاظ قيمت خريد و نيز مشخصات فني مورد نياز مي تواند مشكل ساز باشد. هدف اين اختراع ارائه فرايندي يكپارچه براي توليد اكسو الكل ها از گاز طبيعي است به طوريكه امكان تامين اقلام فوق بدون وابستگي به واحدهاي تامين كننده بيروني در آن فراهم شده است. همچنين ويژگي هاي منحصر به فرد اين فرايند مشكلات مرسوم در واحدهاي پتروشيمي نظير: سرمايه گذاري بالا، هزينه توليد زياد و آلودگي محيط زيست را تا حد امكان كاهش مي دهد. استفاده مجدد از گاز دي اكسيد كربن توليدي جهت توليد گاز سنتز، استفاده مجدد از پروپيلن واكنش نداده در راكتور اكسو جهت هيدروفرميلاسيون، حذف يك راكتور لوپ در واحد آلدوليزاسيون بوتيرآلدئيد، استفاده از الكل هاي سنگين جدا شده به عنوان سوخت در واحد ريفرمينگ و عمليات پيوسته احياء كاتاليست و جداسازي الكل ها از جمله ويژگي هاي اختصاصي فرايند مورد ادعا به شمار مي روند.
موارد یافت شده: 4